Det er nærmest som en ugentlig gave, der kommer dumpende ind gennem døren

[Reklame]
Det her er noget af det beste, man kan få ind ad døren mandag sidst på eftermiddagen!

Mad til det meste af ugen!

Når man bor i Bruxelles, og køledisken i det lokale supermarked bugner af hele tunger fra alverdens dyr, kæmpemæssige grisehoveder, kalvenyrer og fårehjerne med tilhørende sauce i separat lille box, så bliver sådan en helt almindelig børnefamiliemor (som jeg trods alt betragter mig selv som) helt idéforladt og træt bare ved tanken om at skulle tilberede et måltid ud fra det – og ender derfor med hakket ko eller kylling – igen…

Men så opdagede jeg den belgiske udgave af en måltidskasse, “Hello Fresh” – eller rettere;
De opdagede mig!
De kom i hvert fald og ringede på døren og spurgte, om det var noget for vores familie?

Yngstepigen var med som oversætter, hvis der var noget, jeg ikke helt forstod i Hello Fresh-konsulentens salgstale – og yngstepigen var også meget opsat på, at vi skulle prøve noget andet end mors mad (godt, det er så hermed taget til efterretning).
Og en-to-tre, så var vi tilmeldt en familie-basiskasse med mad til 4 personer i 4 dage.

Det er meget udførlige opskrifter, der følger med – faktisk er det så fint, at ældstepigen på 13 år gerne vil stå for madlavningen her hjemme de 4 dage om ugen.
Det er lidt af en win-win, når man for det første tager i betragtning, at hun er teenager… – og for det andet at jeg slipper for både indkøb og madlavning.

Jeg husker indkøbene i supermarkederne i Danmark som noget, der bare skulle overstås – og udfordringen omkring aftensmaden var altid den samme… Hvad skal vi finde på, som kan laves inden børnene gi’r op og kommer derhen, hvor de har snacket alt mulig andet i ventetiden? (For ikke at nævne mig selv – som også kan finde på at snacke alt muligt mærkeligt i ventetiden – eller drikke kaffe af kedsomhed)

Jeg overvejede faktisk også en måltidskasse, da vi stadig boede i Danmark, men fik desværre aldrig taget mig sammen til at få det bestilt – og hvor usmart var det lige?

Det tager ingen tid at registrere sig, og vi får kun den mængde af ingredienser, som skal bruges til det specifikke måltid – og ender derfor heller ikke op med en broccoli, to små auberginer, et halv hvidkål og syv radiser, som bare ligger og gemmer sig bagest i grøntsagsskuffen, indtil der tilfældigvis er én, der støder på dem og vurderer, at det vil være bedst for alle parter, hvis de ryger ud… –
Her er der altså også taget hensyn til madspild!

Kassen bliver leveret mandag eftermiddag – ca. klokken 17:00.
Jeg får en sms søndag aften med forventet tidspunkt for levering den efterfølgende dag – og igen en sms 30 minutter inden levering.

Det hele er pakket i papirposer – én til hver dag – indeholdende lige præcis den mængde af ingredienser, der skal bruges til det enkelte måltid. Så kan man jo selv bestemme, hvilken dag man vil have de forskellige retter.
Samtidig får vi opskrifter på retter, som jeg næppe selv ville have haft fantasi til at forestille mig ville være hurtige at lave, smage godt og samtidig dække det anbefalede energibehov for et aftenmåltid – sådan nogenlunde…
Ikke fordi dét er noget, jeg har fokus på dagligt – men på et tidspunkt kunne min hakkede ko og kylling med tilhørende ris (og en karry- eller tomatsauce, hvis det virkelig gik højt) måske risikere at tangere en fejlernæring på den lange bane…

Ingen af retterne har indtil videre taget mere end 40 minutter at tilberede – de hurtigste tager ca. 25 minutter for en 13-årig??

Hvis nogen af Jer skulle have lyst til at afprøve konceptet, så har jeg hermed æren af at lade Jer klikke ind på Årstiderne via link lidt længere nede og give det en chance.
Princippet er det samme, som det vi benytter her i Bruxelles – og der er ingen bindingsperiode!  Til gengæld er det 100% økologisk og der medfølger en lille opstartsgave.

Hvis I er lidt mere til fisk, så er der også en mulighed hos Skagenfood, hvor I – ved at benytte andet reklamelink lidt længere nede – tilmed kan få 50% på den første kasse + gratis frugt resten af 2018.

Velbekomme

Kh.

Måske synes du også om ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.