Vi har et sponsorbarn

Reklame for PlanBørnefonden

Vi har et sponsorbarn i Zambia.
Vi kalder hende “Lillesøster” og jeg ville gerne have vist jer et billede af hende, men det kan jeg ikke, da sponsorbørn selvfølgelig også har ret til beskyttelse og er omfattet af reglerne omkring dette!


For et par år siden begyndte ældstepigen herhjemme at interessere sig for, at det ikke nødvendigvis er alle børn, der har lige så mange muligheder, som hun selv har her i verden, hvor hun nu lever.
I den forbindelse kom vi til at snakke om sponsorbørn og det at være sponsor for et barn et andet sted i verden – være med til at forbedre forholdene for de her børn og deres familier.

Vi besluttede ret hurtigt, at det ville vi gerne være en del af – og ældstepigen er dermed også medansvarlig for at følge med i “Lillesøsters” udvikling, følge med i, hvad der sker i Zambia og sørge for, at vi får sendt fødselsdagsgaver og andre ting til “Lillesøster”.

Det er hverken dyrt eller besværligt at blive sponsor via PlanBørnefonden. Det hele kan klares via deres hjemmeside.
Og som sponsor gør du en kæmpe forskel for børnene, deres familier og hele lokalområdet.
Dine bidrag er blandt andet medvirkende til at forbedre skolegangen for børnene, forbedre og opretholde sundhedsforholdene, sikre børns rettigheder og ikke mindst forhindre overgreb på børn.
PlanBørnefonden har en klar politik om børnebeskyttelse.


“I PlanBørnefonden er en af vores vigtigste opgaver at beskytte børn og unge. Derfor har vi nultolerance over for overgreb og en klar politik om børnebeskyttelse, som alle vores ansatte, partnere, sponsorer og frivillige skal overholde. Vi har en Whistleblower-ordning, som sikrer, at alle – herunder også børn og unge – trygt og anonymt kan indberette viden eller mistanke om misbrug, upassende adfærd, korruption og andre ulovligheder. Vi slår hårdt ned, hvis vi opdager, at vores retningslinjer er blevet overtrådt. Vores udgangspunkt for børnebeskyttelse er FN’s Børnekonvention, og vi følger derudover internationale standarder.”

PlanBørnefonden


Herhjemme hos os elsker vi at få breve fra “Lillesøster” med billeder af hende og familien, tegninger og en opdatering på, hvordan det går i deres lokalområde.
Nogle gange er det også “Lillesøsters” mor, der skriver til os og fortæller om, hvordan “Lillesøster” har det og hvad hun laver i børnehaven, hvad der er hendes interesser og at hun glæder sig til at starte i skole.

Det sidste år har vores bidrag blandt andet også været medvirkende til at styrke indsatsen for:

  • at forhindre overgreb, udnyttelse og omsorgssvigt
  • uddeling af dyr til landbrugsfamilier
  • oplysning og uddannelse til unge om prævention og sundhed

Derudover er sponsorbidragene også medvirkende til, at børnene får alle de basale vaccinationer.

Har du lyst til at være en del af dette og være med til at støtte det humanitære arbejde, så meld dig som sponsor hos PlanBørnefonden via nedenstående reklamelink – Det koster blot 5,60 kroner om dagen og vil blive værdsat af rigtig mange.


Kærlig hilsen
Måske synes du også om ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.