Et øjebliksbillede,  Hverdagen

Når et princip er et princip og dermed Basta…

Det er faktisk længe siden, at der har været noget helt besynderligt at skrive om fra vores liv her i Bruxelles – eller også er det bare fordi, jeg har vænnet mig til livet og mærkværdighederne hernede …?

I morgen er der nationalstrejke i Bruxelles (og sikkert også flere andre steder i Belgien – det er der jo hvert år, og flere gange om året).
Det betyder blandt andet, at den offentlige trafik kan blive og formentlig også bliver ramt!
Hvilke offentlige transportmidler og linjer vides dog endnu ikke, men det kan ses på hjemmesiden i morgen tidlig fra klokken 06:00.

Hak ved det!

I den forbindelse har ældste datters skole netop her til middag udsendt besked om at elever, der kommer for sent i skole i morgen, ikke vil blive straffet, såfremt de har en underskrevet erklæring vedrørende forsinkelsen med fra trafikselskabet, OG at denne erklæring også er underskrevet af forældrene!

Come on – når I nu ved, at der er strejke, så “giv dog slip” bare et lille øjeblik!

Nå, men så er det da i det mindste godt, at ældste datter kun har 400 meter i skole – og at yngste datter helt har fri fra skole i morgen.
Hendes skole gider nemlig slet ikke deale med elever eller lærere, der kommer for sent, så de holder lukket, og der tilbydes blot pasning i Les Garderies (SFO) for dem, der skulle have behov.

Jo jo, jeg er da klar over, at mine børn går i skole i hver sin kommune – men begge kommuner er dog stadig en del af Bruxelles’ 19 kommuner, så vidt vides …?
Og det er så her, at min mand endnu engang ville sige, at jeg ikke må bruge sund fornuft, for den eksisterer sjældent hernede …

Ydermere informerede ældste datters skole også om, at de fleste klasser vil have fritimer på skolen i morgen grundet lærermangel som følge af strejken… – Her bruger man ikke vikar! (Men det ville i det her tilfælde sikkert også være underordnet, for vikaren ville nok også være fraværende!)

Come on … – vil I ikke godt?

Nu bli’r jeg lidt træt igen …

Kh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.