"Ugen der gik" i ord og billeder,  Et øjebliksbillede,  Yndlingstider

I London med teen og pre-teen

Jeg kunne sikkert godt have skrevet den helt perfekte rejseguide til London – selvfølgelig kunne jeg det!

 

Men sandheden er, at jeg – i de fire dage jeg var i byen – opholdt mig 85 % af mine vågne timer i tøjbutikker på Oxford Street sammen med en teen og en pre-teen (og et overophedet VISA-kort) – og de sidste 15 % af tiden på diverse caféer, Take away-shops og Must Sees i London … (uden at tage nogle nævneværdige billeder).
Og mode- eller food-blogger, det hverken er eller bliver jeg!

 

Derfor har jeg i samarbejde med teen og pre-teen lavet en slags “punktguide” over London, som vi oplevede det …;

 

 • London er fed!” – citat; Yngstepigen.
 • Ingen af os er blevet kørt ned, selv om briterne kører i den “forkerte” side – (der er kun blevet dyttet af os et par gange – og jeg undrer mig virkelig over, at der trods alt ikke er flere turister, der bliver kørt ned!)
 • Briterne er virkelig nogle søde og rare mennesker – Jeg e-l-s-k-e-r dem!” – citat; Ældstepigen.
 • Londons gader er meget rene – i hvert fald meget mere rene end Bruxelles’ gader – og der ligger hverken skrald eller hundelorte i London!
 • Oyster er dyrt! (Men det er måske, fordi jeg sammenligner med STIB i Bruxelles og ikke med DSB i Danmark?)
 • Taxachaufførerne vil hellere have EURO i kontanter end tage imod VISA-kort … (Og det kan man jo så tænke lidt over …??)
 • London Eye” er efter vores mening ikke pengene værd – Alt for dyrt og omstændigt selv om du har købt billetterne på nettet på forhånd, for du skal nemlig forbi billetkontoret og stå i kø for at få rigtige papirbilletter med stregkode på (QR-koden på din mobilkvittering kan nemlig ikke bruges ved indgangen til hjulet – KUN ÆGTE PAPIRBILLETTER med stregkode!!)
  Så det eneste du egentlig “sparer”, er den tid, det tager dig at tage visakortet op af pungen og taste koden …
  Indrømmet, det er da en super flot udsigt, der er deroppefra – især i sol og klart vejr som vi havde – og jeg ved også godt, det koster olie osv. at holde sådan en seværdighed i live, men alt med måde …
 • Pret A Manger” på 136 Great Portland St, er et ganske godt sted at spise frokost eller købe noget og tage med på farten.
 • Guided “Harry Potter walk” kan varmt anbefales. Her fik vi set dele af London (og små kroge og gyder), vi ellers ikke ville have fundet af os selv. Vi havde en super guide, som var virkelig passioneret omkring det og fortalte historier og anekdoter, som vi ikke lige kan google os til. Guiden hedder Jack, hvis I kan bruge det til noget. (Hvis man ikke synes om turen og vil anmelde den og guiden på TripAdvisor, så hedder han Tom!)
 • Eurostar mellem Bruxelles og London er en nem og rimelig billig måde at rejse på (kommer selvfølgelig an på, hvornår togbilletterne bestilles)
 • Og sidst men ikke mindst, Beltane & POP’s isbod på The Queen’s Walk langs Themsen sælger nogle ret gode is …

 

Ingen havde lovet, at det her ville være en fyldestgørende eller komplet brugbar beskrivelse … – men måske er der alligevel et punkt eller to, I kan bruge til noget!

Kh.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.