Nogle gange kan banankage godt komme til at smage lidt for meget af banan…, synes jeg.
Men denne her med ingefær og mynte retter lidt op på det, og smager faktisk vildt godt – og så er den slet ikke så svær at lave 🙂
Ingredienser:
150 gram blødt smør 175 gram sukker 3 modne bananer Revet ingefær (50-75 gram alt efter smag og behag) Friske mynteblade (ca. en håndfuld) 3 æg 250-275 hvedemel Bagepulver (ca. en tsk.) 1/2 dl mælk 50 gram smuttede og hakkede mandler
Smelt smøret og rør det sammen med sukker. Tilsæt de moste bananer, revet ingefær og finthakket mynte. Pisk æggene i dejen og tilsæt mælk og mandler. Blad til sidst mel og bagepulver i og hæld dejen i en smurt kageform. Bag kagen ved 180 grader i en ca. 1 time – hold øje, så den ikke bliver for mørk og tjek med nål, om kagen er færdigbagt, inden den tages ud.
Den her banankage kan holde sig i køleskabet i flere dage, hvis den pakkes ind i køkkenfilm eller lign.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OkLæs mere