Hverdagen

Er du til billige hotelregninger og loyale cyberforhold, der holder i længden …?

Reklame One.com

Jeg har haft “forhold” til lidt forskellige webhoteller i min tid som blogger.

 

Nogle at disse “forhold” har været bedre end andre.

 

Nogle af dem har også været dyrere end andre – og nogle andre igen har været med knapt så servicemindede supportere på linjen … og er dermed endt som korte “forhold” – nogle er endda endt, inden de rigtig var kommet i gang, fordi jeg bare ikke magtede dem.
Man kan vel nærmest sige, at der har været tale om en slags “had-/kærlighedsforhold”.

 

Men da jeg stiftede bekendtskab med One.com for lidt over 4 år siden, fandt jeg ret hurtigt ud af, at dette ville blive et af de længere forhold … Det holder i hvert fald endnu! Og jeg har ikke tænkt mig at slå op foreløbig!

 

Jeg benytter One.com til denne her blog og min private mail – men jeg benytter dem også erhvervsmæssigt til mit lille iværksætterselskab – altså to forskellige websites med forskellige formål – og det fungerer super fra både computer, mobil og tablets!
One.com har alt, hvad jeg har brug for og deres supportlinje er til “UG med kryds og slange” (som min far ville sige).

 

Det er ikke mange gange, jeg har haft behov for at kontakte deres support.
Men de få gange, hvor behovet har været der, er mine udfordringer blevet løst i løbet af ganske kort tid (vi snakker faktisk helt ned i minutter) af søde og flinke supportere, som ikke har det mindste imod at blive stillet “dumme spørgsmål” fra en nybegynder eller svare på det samme spørgsmål to gange, fordi jeg enten ikke kunne huske, hvad det var, jeg lige var blevet fortalt eller instrueret i eller fordi jeg helt enkelt ikke kunne gennemskue, hvad det var, min mand havde “kodet”, da han hjalp mig med noget et par dage tidligere. Det, jeg ikke kan gennemskue, kan One.com’s supportere hjælpe mig til at gennemskue 🙂
One.com har altså både mail- og chatsupport – og ikke kun mailsupport, som mange af de andre billige udbydere har!

 

Er du ny i denne her “hotel”-verden og overvejer du at starte noget op eller kunne du blot have lyst til at skifte dit nuværende webhotel ud, så tjek One.com ud via nedenstående reklamelink – Måske er det også noget for dig?

 

Kh.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.